Digimarkkinoinnin toimistoja on nykyään tusina joka korttelissa. Kilpailu asiakkaista on armotonta ja joskus myyjien lupaukset digimarkkinoinnin toimivuudesta eivät kohtaa mainonnan toteutuksen kanssa. Me Sometaikureilla haluamme tehdä asiat toisin: emme lupaa kuuta taivaalta, mikäli se ei ole sieltä noudettavissa. Mutta miten me sitten erotumme muista digimarkkinoinnin tarjoajista? 

1. Saat meiltä asiantuntijan analysoiman raportin mainonnan tuloksista ja kehitysideoista joka kuukausi. Meillä mainonnan toimivuuden analysoi ihminen emmekä lähetä asiakkaille vain kryptisiä ja automatisoituja pdf-raportteja. 


2. Meillä ei ole erillistä aloitusmaksua, emmekä sido sinua pitkiin sopimuksiin: Haluamme tehdä asiat reilusti ja asiakaslähtöisesti. Irtisanomisaikamme on asiakkaan puolelta 1 sekunti ja saat olla asiakkaanamme niin kauan kuin itse haluat.

3. Hoidamme markkinointiasi kuin omaamme – tyytyväisyystakuulla. Toimintamme on avointa ja palvelemme sinua henkilökohtaisesti. Tiedät aina, kuka vastaa sinun markkinoinnistasi ja mitä siitä maksat. Tästä syystä kaikissa projekteissamme on täysi tyytyväisyystakuu.


Miten sinä haluaisit yrityksesi erottuvan kilpailijoista?
Anna meidän auttaa myynnin argumenttien kiteyttämisessä ja digimarkkinoinnin toteutuksessa.