Mutkaton ja tehokas tapa toimia

Luotamme tekemisessämme digimarkkinoinnin perusasioiden hyvään hallintaan ja nopeisiin kokeiluihin. Palvelumme on henkilökohtaista ja toimintamme ihmisen kokoista. Emme lupaile kuuta taivaalta, mutta teemme parhaamme, jotta sinun markkinointisi tuottaa tuloksia mahdollisimman hyvin.

Viestimme avoimesti ja selkeästi

Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa ja ymmärrettävää. Viestimme digimarkkinoinnin tuloksista selkokielellä, emmekä piiloudu ammattijargonin tai mystisten tunnuslukujen taakse. 

Täysi tyytyväisyystakuu

Kaikissa projekteissamme on täysi tyytyväisyystakuu. Teemme sen mitä tarvitaan, jotta olet täysin tyytyväinen. Käytössäsi on rajoittamaton määrä kommenttikierroksia. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, sinun ei tarvitse maksaa mitään. 

Google hakumainonta

Näy siellä, missä potentiaaliset asiakkaasikin ovat. Googlen hakumainonta on erittäin tehokas tapa lisätä näkyvyyttä ja ohjata ostoaikeissa olevat asiakkaat luoksesi. Digimarkkinoinnin ratkaisu, joka on välttämätön lähes kaikille yrityksille.

Google Display

Bannerimainonnan kohdentaminen alueellisesti ja potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymisen mukaan parantaa sen tehoa. Suunnittelemme digimarkkinoinnin visuaalisen ilmeen ja tuotteeillesi tai palveluillesi sopivan mainossisällön.

Instagram

Instagram on Facebookia visuaalisempi alusta, joka on kasvanut vauhdilla. Instagram-mainonnan valtteja ovat aktiivinen ja monimuotoinen käyttäjäkunta, joiden tavoittamiseen hyödynnämme visuaalisesta tehokasta mainontaa.

facebook

Facebookissa oikean yleisön tavoittaminen on helppoa ja edullista, ja se on äärimmäisen tehokas työkalu uusien asiakkaiden hankintaan. Suunnittelemme mainokset, jotka herättävät huomiota ja tuottavat mitattavia tuloksia.


Tyytyväisiä asiakkaitamme


”Heti alkumetreillä kävi selväksi, että Sometaikurit on oikea valinta sosiaalisessa mediassa tapahtuvan digimarkkinoinnin yhteistyökumppaniksi. Mistään muualta emme ole saaneet yhtä perusteellista ja huolellista sekä asiakasta kuuntelevaa palvelua.”

Ota yhteyttä:

1) Soita, laita sähköpostia tai kerro digimarkkinoinnin tarpeistasi oheisen lomakkeen kautta. Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

2) Käymme tarpeesi läpi ja mietimme, miten lähdemme ratkaisemaan sitä. 

3. Lähetämme sinulle tarjouksen ja ehdotuksen digimarkkinoinnin toteuttamisesta. 

4. Lyödään kättä päälle ja ryhdytään hommiin 🙂

Katja Laihonen
katja.laihonen@sometaikurit.fi
040 8206172

Mikko Rapo
mikko.rapo@sometaikurit.fi

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7