Olemme sosiaalisen median ja Googlen mainonnan ratkaisuihin keskittynyt pieni ja ketterä tamperelainen digimarkkinoinnin toimisto. Vaikka tituleeraammekin itseämme taikureiksi, luotamme osaamisessamme enemmän ammatillisiin
taitoihin kuin silmänkääntötemppuihin tai ässään hihassa. 

Hoidamme tuotteidesi tai palveluidesi digimarkkinoinnin avaimet käteen -periaatteella ja sovitussa aikataulussa. Mittaamme yhdessä sovittujen digimarkkinoinnin tavoitteiden toteutumista ja raportoimme tuloksista selkeästi.

Mutkaton ja tehokas tapa toimia

Luotamme tekemisessämme digimarkkinoinnin perusasioiden hyvään hallintaan ja nopeisiin kokeiluihin. Palvelumme on henkilökohtaista ja toimintamme ihmisen kokoista. Emme lupaile kuuta taivaalta, mutta teemme parhaamme, jotta sinun markkinointisi tuottaa tuloksia mahdollisimman hyvin.

Viestimme avoimesti ja selkeästi

Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa ja ymmärrettävää. Viestimme digimarkkinoinnin tuloksista selkokielellä, emmekä piiloudu ammattijargonin tai mystisten tunnuslukujen taakse. 

Täysi tyytyväisyystakuu

Kaikissa projekteissamme on täysi tyytyväisyystakuu. Teemme sen mitä tarvitaan, jotta olet täysin tyytyväinen. Käytössäsi on rajoittamaton määrä kommenttikierroksia. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, sinun ei tarvitse maksaa mitään. 

Google hakumainonta

Googlen hakumainonta on erittäin tehokas tapa lisätä tunnettuutta ja ohjata ostoaikeissa olevat asiakkaat luoksesi. Digimarkkinoinnin ratkaisu, joka on välttämätön lähes kaikille yrityksille.

Google Display

Googlen bannerimainonnan kohdentaminen alueellisesti ja potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymisen mukaan parantaa sen tehoa. Suunnittelemme digimarkkinoinnin visuaalisen ilmeen ja valitsemme tuotteillesi tai palveluillesi parhaiten sopivat mainosmuodot.

Instagram

Instagram on Facebookia visuaalisempi alusta, joka on kasvanut vauhdilla. Instagram-mainonnan valtteja ovat aktiivinen ja monimuotoinen käyttäjäkunta, joiden tavoittamiseen hyödynnämme visuaalista ja tehokasta mainontaa.

facebook

Facebookissa oikean yleisön tavoittaminen on helppoa ja edullista, ja se on äärimmäisen tehokas työkalu uusien asiakkaiden hankintaan. Suunnittelemme mainokset, jotka herättävät huomiota ja tuottavat mitattavia tuloksia.

Youtube

Kustannustehokas ja erinomaisesti kohdistettava mainosmuoto videoille. Erilaiset mainosmuodot takaavat, että jokaiselle mainostajalle löytyy sopiva mainosratkaisu. Maailman toiseksi suosituin hakukone - heti Googlen jälkeen.

LINKEDIN

LinkedInissä on Suomessa jo melkein 1,5 miljoonaa käyttäjää! Lisäksi käyttäjät ovat kirjanneet tietonsa palveluun hyvin ja ne ovat ajan tasalla. Näiden tietojen perusteella voi mainontaa kohdentaa hyvinkin tarkasti. Hyvä B2B mainonnan palvelu.


Tyytyväisiä asiakkaitamme

HuoltoJaPesunetti


”Heti alkumetreillä kävi selväksi, että Sometaikurit on oikea valinta sosiaalisessa mediassa tapahtuvan digimarkkinoinnin yhteistyökumppaniksi. Mistään muualta emme ole saaneet yhtä perusteellista ja huolellista sekä asiakasta kuuntelevaa palvelua.”

Ville Hietaniemi, Askel Shop

Ota yhteyttä:

Lähetä sähköpostia jaspal.singh@sometaikurit.fi

1) Kerro digimarkkinoinnin tarpeistasi! Olemme sinuun yhteydessä viimeistään seuraavana arkipäivänä.

2) Käymme tarpeesi läpi ja mietimme, miten lähdemme ratkaisemaan sitä. 

3) Lähetämme sinulle tarjouksen ja ehdotuksen digimarkkinoinnin toteuttamisesta. 

4) Lyödään kättä päälle ja ryhdytään hommiin!

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7