Googlen hakusanamainonta on tehokas tapa tavoittaa ostoaikeissa olevat kuluttajat ja kasvattaa näin yrityksen liiketoimintaa. Hakusanamainonta tavoittaa asiakkaat juuri oikealla hetkellä ja oikein toteutettuna ohjaa potentiaaliset asiakkaat juuri sinun sivuillesi tai kivijalkakauppaasi. 

Me Sometaikureilla toteutamme hakusanamainontaa ketterästi ja kokemuksella. 
Nopeus on yksi valttimme ja tarvittaessa saamme kampanjan käyntiin ripeällä aikataululla!

Aluksi: tärkeät pohjatyöt

Teemme hakusanamainonnan alussa kaikille asiakkaillemme markkina-analyysin potentiaalista hakusanoista ja markkinoinnin kohderyhmistä sekä tarvittaessa olemassa olevan mainonnan auditoinnin. Kartoitamme myös kilpailutilanteen toimialalla ja kirkastamme asiakkaidemme vahvuudet suhteessa kilpailijoihin. 

Alkukartoitus on myös meille mainonnan tekijöille tärkeä osa perehtymistämme asiakkaan liiketoimintaan ja toimialaan. 


Sitten kohdistamme mainonnan relevantisti

Yksi Googlen hakusanamainonnan tärkeimmistä tehtävistä on potentiaalisten, oikeiden asiakkaiden tavoittaminen. Ei siis riitä että sivustolle virtaa paljon ihmisiä, vaan tärkeintä on saada liikennettä mainostavan asiakkaan sivuille tai liikkeen ovipumppu laulamaan relevanteista asiakkaista. 

Optimoimme mainontaa joka viikko. Näin pysymme parhaiten kartalla mitä asiakkaidemme mainonnassa tapahtuu ja voimme tehdä korjausliikkeitä nopeasti. 

 


Mistä klikkauksen hinta koostuu?

Klikkauksen hintaan vaikuttaa moni asia ja siihen voidaan myös omilla toimilla vaikuttaa: Mainostaminen Googlessa perustuu siihen, että Googlen algoritmit pyrkivät täyttämään mahdollisimman hyvin tiedon etsijän tarpeet. Google arvioi mainosten eri ominaisuuksia ns. laatupisteillä (pisteet 1-10). Laatupisteet ovat Googlen arvio siitä kuinka hyvin avainsanat, mainostekstit ja laskeutumissivut pystyvät täyttämään tiedon etsijän tarpeet. 

Korkeiden laatupisteiden etu on kiistaton: niiden ansioista mainokset ovat Googlen silmissä relevantimpia ja ne auttavat nousemaan hakutuloksissa korkeammalle edullisemmilla klikkaushinnoilla. 


Miten hakumainonnan kokonaisuuden hinta muodostuu?

Mainonnan kokonaiskustannukset koostuvat tilinhoidon kuukausimaksusta (maksetaan Sometaikureille) ja mainosbudjetin suuruudesta (maksetaan Googlelle). 

Tilinhoihoidon kuukausimaksut löydät hinnastostamme. Päiväbudjetiksi suosittelemme vähintään 10 €/ päivässä, mutta muitakin päiväbudjetteja voi tarpeen mukaan kokeilla. 


Kehitämme mainontaa jatkuvasti

Mainonnan optimointi tarkoittaa meille mainosten jatkuvaa kehittämistä. Suunnittelemme ja toteutamme kohderyhmää kiinnostavia ja aktivoivia mainoksia sekä testaamme niiden toimivuutta jatkuvasti. 

Mainonnan kehittäminen perustuu vahvasti  dataan: pystymme datan avulla analysoimaan millaiset hakusanat ja mainokset toimivat parhaiten.

Saat asiantuntijan analysoiman raportin mainonnan tuloksista ja kehitysideoista joka kuukausi. 


Startataanko jo huomenna?

Useimmiten suunnitelemamme mainonta on julkista jo muutaman päivän kuluttua siitä kun saamme luvan kääriä hihat – joskus jopa seuraavana arkipäivänä.

Saat nimetyn yhteyshenkilön jolle voit soittaa suoraan. Tiedät siis aina kuka mainonnastasi vastaa ja voit keskustella siitä suoraan asiantuntijan kanssa.
Totetutamme hakusanamainontaa ketterästi ja kokemuksella. Nopeus on yksi valttimme ja tarvittaessa saamme kampanjan käyntiin ripeällä aikataululla. 
 
 

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7