Google hakumainonta

Teemme tuotteillesi tai palveluillesi hakusanamainontaa nopeasti,
luotettavasti ja tyytyväisyystakuulla. Autamme sinua löytämään sinun yrityksesi kannalta kiinnostavat asiakkaat ja puhuttelemaan mainonnalla juuri heitä.

Tähtäämme Googlen paraatipaikoille

Toteutamme Sometaikureilla hakusanamainontaa jossa tavoittelemme paikkaa Googlen paraatipaikalla eli hakutulosten top 4 paikoille. 

Mitä korkeammalle yrityksesi tai palvelusi sijoittuu Googlen hakutuloksissa – sitä todennäköisempää on että kuluttajat klikkaavat juuri sinun yrityksesi mainosta. Tutkimusten mukaan yli puolet kuluttajien klikkauksista kohdistuu neljään ylimpään Googlen hakutulokseen. 

 

Optimoimme mainontaasi usein

Hakusanamainonnassa avainsanojen hintatarjoukset ovat avainasemassa mainosten sijoittumisessa hakutulosten kärkisijoille (laskeutumissivujen ja Googlen laatupisteiden ohella). 

Koska kuluttajien käyttäytyminen vaihtelee joskus nopeasti, haluamme reagoida näihin muutoksiin välittömästi. Olemme Sometaikureilla luvanneet optimoida asiakkaidemme mainontaa joka viikko ympäri vuoden (alkuvaiheessa päivittäin) Mainontasi on näin ollen aina ajan tasalla ja mahdollisimman kustannustehokasta.

Toimimme nopeasti ja luotettavasti

Toimimme nopeasti kun saamme asiakkaalta toimeksiannon hakusanamainonnasta. Useimmiten mainonta on julkista muutaman päivän kuluttua siitä kun saimme pyynnön kääriä hihat – joskus jopa seuraavana arkipäivänä.

 Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa ja ymmärrettävää. Viestimme mainonnan tuloksista selkokielellä, emmekä piiloudu digitaalisen sanahelinän taakse. Saat nimetyn yhteyshenkilön jolle voit soittaa suoraan ajankohtaisissa asioissa. 

 
 

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7

Close Menu
Soita nyt!