Sometaikurit on sosiaalisen median ja Google-mainonnan ratkaisuihin keskittynyt pieni ja ketterä tamperelainen toimija. Tavoitteenamme on erottua muista digipalveluiden tarjoajista yksinkertaisella toiminnalla, mitattavilla tuloksilla ja ymmärrettävällä viestinnällä. Kaikki mitä teemme on läpinäkyvästi esillä, jotta asiakkaamme ei tarvitse miettiä mitä hänen rahoillaan tehdään. Meille on tärkeää, että asiakas ymmärtää, mitä hänen markkinoinnissaan tapahtuu. Pidämme asiakkaamme ajan tasalla ja viestimme markkinoinnin tuloksista selkokielellä. 

Toimintamme kulmakivenä on selkeä ja hallittu prosessi. Me emme siis ole somesuperstaroja tai taiteilijoita, vaan olemme perehtyneet asiaamme ja sitoutuneet siihen, että asiakkaamme saavat viestinsä perille tuloksellisesti. Tähtäämme kaikessa tekemisessä yksinkertaisuuteen ja tehokkuuteen, emmekä tuhlaa omaa tai asiakkaan aikaa turhuuksiin.

 Ymmärrämme, että työmme on tuottaa tuloksia ensisijaisesti asiakkaalle, ei itsellemme. Tarjoamme siis työllemme täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole tyytyväinen työhömme, ei sinun tarvitse myöskään maksaa siitä. Tämä periaate takaa työn laadun tilanteessa kuin tilanteessa, ja se on toiminut myös Sometaikurien tarinan taustalla olevan Tussitaikurien kasvun ja tunnettuuden takeena.

Sometaikurien tarina

Sometaikurit on lähtöisin Suomen johtavan piirrosvideoiden tekijän Tussitaikurien tarpeesta löytää digimarkkinoinnin kumppani, joka voisi auttaa Tussitaikurien asiakkaita promotoimaan heille tehtyjä videoita. 

Digimarkkinoinnin kumppanimme piti jakaa ihmisläheinen ajatusmaailma ja toteuttaa  samaa mutkatonta ja tehokasta toimintatapaa kuin Tussitaikurit. Etsinnästä huolimatta emme löytäneet sopivaa kumppania, joten perustimme sellaisen itse. 

Sometaikureissa hyödynnämme Tussitaikurien monen vuoden oppeja tehokkaasta prosessista ja asiakaslähtöisestä toiminnasta. Uskomme, että myös digimarkkinointia on mahdollista tehdä luovasti, tehokkaasti ja tuloksellisesti.

Periaatteet tekemisen takana

Avoimuus

Rehellisyys ja avoimuus onnistumisista ja epäonnistumisista ovat työskentelymme selkäranka. Asiakassuhteemme perustuvat avoimeen kommunikaatioon ja realistisiin lupauksiin markkinoinnin mahdollisuuksista. Emme siis lupaa kuuta taivaalta, jos se ei ole sieltä noudettavissa.

Yksinkertainen ja hallittu prosessi

Työskentelymme perustana on mahdollisimman yksinkertainen ja tehokas työskentely. Testattu ja hallittu prosessi tehostaa rutiininomaista työtä ja antaa luovuudelle tilaa kukkia.

Ihmisläheisyys

Työskentelymme on aina ymmärrettävää ja selkeää asiakkaalle. Markkinointi ei ole salatiedettä. Viestimme työstämme selkokielellä, ja asiakas tietää aina, mitä hänen markkinoinnissaan tapahtuu.

Emme ole koskaan valmiita

Olemme avoimia uusille ideoille ja ajatuksille ja pyrimme jatkuvasti kehittämään osaamistamme. Aina on mahdollista löytää keinoja tehdä asioita paremmin ja tehokkaammin, vaikka se vaatisi radikaalejakin muutoksia totuttuihin työskentelytapoihin. 

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7