Digimarkkinointia tyytyväisyystakuulla

Olemme sosiaalisen median ja Googlen mainonnan ratkaisuihin keskittynyt pieni ja ketterä tamperelainen digimarkkinointitoimisto. Vaikka tituleeraammekin itseämme taikureiksi luotamme osaamisessamme enemmän ammatillisiin taitoihin kuin silmänkääntötemppuihin tai ässään hihassa. 

Hoidamme tuotteidesi tai palveluidesi digitaalisen näkyvyyden avaimet käteen periaatteella ja sovitussa aikataulussa. Mittaamme yhdessä sovittujen markkinoinnin tavoitteiden toteutumista ja raportoimme tuloksista selkeästi.

Mutkaton ja tehokas tapa toimia

Luotamme tekemisessämme digimarkkinoinnin perusasioiden hyvään hallintaan ja nopeisiin kokeiluihin. Palvelumme on henkilökohtaista ja toimintamme ihmisen kokoista. Emme lupaile kuuta taivaalta, mutta teemme parhaamme, jotta sinun markkinointisi tuottaa tuloksia mahdollisimman hyvin.

Viestimme avoimesti ja selkeästi

Meille on tärkeää, että toimintamme on avointa ja ymmärrettävää. Viestimme mainonnan tuloksista selkokielellä, emmekä piiloudu ammattijargonin tai digitaalisten kirjainyhdistelmien taakse. 

Täysi tyytyväisyystakuu

Kaikissa projekteissamme on täysi tyytyväisyystakuu. Teemme sen mitä tarvitaan, jotta olet täysin tyytyväinen. Käytössäsi on rajoittamaton määrä kommenttikierroksia. Jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, sinun ei tarvitse maksaa mitään. 

Google hakumainonta

Näy siellä, missä potentiaaliset asiakkaasikin ovat. Googlen hakumainonta on erittäin tehokas tapa lisätä näkyvyyttä ja ohjata ostoaikeissa olevat asiakkaat luoksesi. Hakutuloksissa kärjessä olevat saavat valtaosan klikkauksista. Välttämätön lähes kaikille yrityksille.

Google Display

Bannerimainonnan kohdentaminen alueellisesti ja potentiaalisten asiakkaiden käyttäytymisen mukaan parantaa sen tehoa. Voit lisätä tuotteesi Suunnittelemme mainonnan visuaalisen ilmeen ja tuotteeillesi tai palveluillesi sopivan mainossisällön.

Instagram

Instagram on Facebookia visuaalisempi alusta, joka on kasvanut vauhdilla. Instagram-mainonnan valtteja ovat visuaalisuus ja ihmisläheisyys, joita hyödynnämme ostavan yleisön saavuttamiseen.

facebook

Facebookissa oikean yleisön tavoittaminen on helppoa ja edullista, ja se on äärimmäisen tehokas työkalu uusien asiakkaiden hankintaan. Suunnittelemme mainokset, jotka herättävät huomiota ja tuottavat mitattavia tuloksia.


Tyytyväisiä asiakkaitamme

”Heti alkumetreillä kävi selväksi, että Sometaikurit on oikea valinta sosiaalisessa mediassa tapahtuvan markkinoinnin yhteistyökumppaniksi. Mistään muualta emme ole saaneet yhtä perusteellista ja huolellista sekä asiakasta kuuntelevaa palvelua.”

-Unirent, toimitusjohtaja

Yhteystiedot

Katja Laihonen
katja.laihonen@sometaikurit.fi
040 8206172

Mikko Rapo
mikko.rapo@sometaikurit.fi
040 564 7566

Laita viestiä ja katsotaan yhdessä, miten voisimme olla avuksi:

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7