Sometaikurit etsii tulevaisuuden digimarkkinointivelhoa

Sometaikurit on ketterän digimarkkinoinnin toimisto, joka tarjoaa asiakkailleen some- ja digimarkkinointia mutkattomasti ja tyytyväisyystakuulla. Toimimme läheisessä yhteistyössä Suomen johtavan piirrosvideotalon Tussitaikurien kanssa. Olemme vielä uusi tekijä, ja pienessä tiimissä on helppo päästä vaikuttamaan suuntaan, johon yhdessä mennään. 

Etsimme käytännönläheistä tekijää, jolta löytyy kiinnostusta digimarkkinoinnin saloja kohtaan.

Mitä työssä tehdään?

Pyörität asiakkaiden digimarkkinointia käytännön tasolla, eli julkaiset mainoksia, mittaat tuloksia ja reagoit niihin. Toteutat asiakasprojekteja yhdessä projektinvetäjän kanssa. Meillä on selkeä prosessi, jonka avulla tiivistämme asiakkaan viestit, tunnistamme kohderyhmät ja valitsemme markkinoinnin tekniikat. Pohjimmiltaan varmistat, että kaikki ovat tyytyväisiä, markkinointi tulee tehtyä, eikä mikään kohta unohdu. 

Jokaisen projektimme ytimessä on luovuus: keksimme paljon ainutkertaista jokaisessa projektissa. Olet toisinaan yhteydessä asiakkaisiin ja mukana asiakastapaamisissa, vaikka sinulla ei olekaan päävastuuta tästä puolesta. 

Koska tiimi on pieni, pääset tekemään myös monia muita tehtäviä. Toiminnan kasvaessa on mahdollista saada paljonkin vastuuta. 

Mitä sinun pitäisi osata?

Opetamme ja perehdytämme työn vaatimat taidot, eli ei tarvitse osata oikeastaan mitään. Palava kiinnostus oppia digimarkkinoinnin salat ratkaisee.

Lisäksi huippuja juttuja ja eräänlaisia vaatimuksia:

  • Pelisilmä. Kun asiakas kysyy tai pyytää jotain hassua tai täysin uutta – tai kollega yhtä hyvin – osaat soveltaa meidän käytäntöjämme ja yleistä kaupunkilaisjärkeä viisaasti kuhunkin tilanteeseen.
  • Osaat nauraa itsellesi. Teet välillä virheitä, teet huonoa ja sitten annat palaa uudella innolla! Tärkeily tai liiallinen herkistely omista tuotoksista eivät istu meidän toimintaamme.
  • Nöyryys. Haluamme olla joka päivä parempia. Kuuntelemme asiakasta korvat auki, ja vaikka olisimme joskus mielestämme oikeassa, etsimme sen vielä paremman tavan toimia, jotta asiakas on tyytyväinen.
  • Sujuva tietoteknisten vehkeitten ja softien käyttötaito. Mitään yhtä vaadittua softaa ei ole, mutta valmius käyttää ja opetella ohjelmistoja sujuvasti on tarpeen. Digimarkkinoinnissa erilaiset analytiikan seurantatyökalut ovat avainasemassa.
  • Pitkämielisyys ja loputon ystävällisyys. Joskus projektit menevät jotenkin muuten kuin putkeen. Jaksat keskustella, pyytää, auttaa ja opastaa ystävällisesti myös silloin.
  • Olet hyvä tyyppi. Tämä on ehdottomasti tärkein kriteerimme. Pienessä tiimissä henkilökemioiden on vaan natsattava. 

Alla olevista taidoista ja kokemuksista on hyötyä, mutta ne eivät ole vaatimuksia. Opetamme ja opimme yhdessä kaiken tarvittavan. 

  • Kevyt koodaaminen. Et koodaa työssäsi, mutta moderni digimarkkinointi edellyttää eri softien välisten rajapintojen rakentamista ja esimerkiksi asiakkaiden landing pagejen ymmärtämistä. On hyvä, jos ymmärrät jotakin ainakin jostain.
  • Tehtävien hallinta. Sinulla on monta projektia menossa, ja jokaisessa on iso määrä tehtäviä sekä sinun itsesi tehtävänä että muiden pöydillä. Et stressaannu liiaksi, vaikka näitä erilaisia tehtäviä on joskus riesaksi asti tai joudut muistuttamaan jotakuta. 
  • Kirjoittaminen. Kirjailija ei tarvitse olla, mutta pelottomuudesta tehdä luonnoksia on hyötyä. Meillä kaikki pääsevät kirjoittamaan, ilman että tarvitsee murehtia, onko teksti jotenkin noloa. 
  • Idearikkaus ja ideointitaidot. Kun suunnitellaan ja luonnostellaan, on uusille ideoille ja näkemyksille aina tarvetta. 

Mitä me tarjoamme? Töitä. Hyvää meininkiä ja mahdollisuuden päästä oppimaan alaa, jolle on takuulla kysyntää tulevaisuudessa. 

Työaika on sovittavissa joustavissa siten, että työtä voi tehdä esimerkiksi opintojen ohessa osa-aikaisesti (esimerkiksi 20 tunti / viikko) tai kokoaikaisesti tilanteesta riippuen. Tehtävä sopii siis erinomaisesti esim. korkeakouluopintojen loppusuoralla olevalle. 

Lähetä meille hakemus, CV ja tuore opintorekisteriotteesi viimeistään 5.1.2021. Työstä maksetaan palkkaa vähintään 12,50 euroa / tunti, mutta jos sinulla on jo kokemusta digimarkkinoinnista, voit esittää korkeamman palkkatoiveen.

Sisällytäthän hakemukseesi myös 1–3 henkilöä, joiden kanssa olet tehnyt hommia, ja jolta voisimme kysyä sinusta lisää.

Tiedustelut ja hakemukset: hakemukset@sometaikurit.fi

Vastaamme mielellämme sähköpostikysymyksiin

Sometaikurit
Kuninkaankatu 19 B 20
33210 TAMPERE

Tietosuoja

Arctic Video Oy
Y-tunnus: 2748858-7